.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
دستگيري قاتلين زن 46 ساله در انزلي

مركز اطلاع رساني پليس گيلان از دستگيري قاتلين زن 46 ساله‌اي در انزلي خبرداد.
به گزارش شمال نيوز و به نقل از مركز اطلاع رساني پليس گيلان، در پي كشف جسد زن 46 ساله در تاريخ 26 اسفند 86 در محل روستاي « تربه بر آبكنار» انزلي، چند اكيپ كارآگاهان پليس اين شهرستان مامور رسيدگي و شناسايي علت مرگ وي شدند.

بر اساس اين گزارش، 2 روز پس از مرگ اين زن، شخصي با مراجعه به پليس از مفقود شدن همسرش به همراه مقاديري طلا و 30 هزار تومان وجه نقد خبر داد كه پليس فرد شاكي را به سردخانه محل نگه داري جسد بردند و درآنجا جسد شناسايي شد.

پليس آگاهي انزلي با اخذ اطلاعات لازم از شاكي و فرزندان و با هماهنگي مقام قضايي منزل مقتوله را مورد بررسي قرار داده و شماره موبايل فرد غريبه‌اي را در حافظه تلفن منزل شاكي بدست آوردند كه در اين رابطه زني به نام فاطمه 27 ساله شناسايي و دستگير شد.

به گزارش پليس فاطمه پس از دستگيري اعتراف مي‌كند كه با همكاري فريده 43 ساله و فردي به نام سعيد به بهانه‌هاي مختلف مقتوله را به منزل خود كشانده و در آنجا پس از نوشاندن شربت بيهوش كننده، سعيد او را مورد تعرض قرار داده و سپس با وارد كردن ضربات چاقو به پشت گردن، مقتوله را به قتل مي رساند.

اين گزارش حاكي است، پس از به قتل رساندن، طلاجات او را از بدن جدا و در بازار رشت به مبلغ يك ميلون و 400 هزار تومان مي‌فروشند و جسد را نيمه برهنه در داخل ملحفه پيچيده و در محل رها مي‌كنند.

پليس آگاهي انزلي اعلام كرد: هم اكنون متهمان در اختيار پليس قر ار دارند.


استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.015 seconds.